Serdar Ortaç Beşiktaş / L Pz3je4rrvzam

Serdar Ortaç 22 Eylül gecesi yani Beşiktaş-Adana Demirspor maçından bir gün sonra Adanada bir mekânda sahne aldı. Beşiktaş Kulübü bir etkinlik sırasında 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçıyla ilgili hakaret içeren yorumda bulunan Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlatıldığını.


66m8jsq66mj4fm

Beşiktaş Kulübü Serdar Ortaçın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yaptığı hareket ve kullandığı ifadelerle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Serdar ortaç beşiktaş. Beşiktaşlılar Serdar Ortaça çok öfkeli. Hakkında gerekli hukuki. Hakkında lüzumlu hukuki işlemler.

Beşiktaştan suç duyurusu - Beşiktaşın Adana Demirspor ile oynadığı maçın bitmesinin ardından sahnede şarkısını yarıda kesen Serdar Ortaç. Resmi siteden Camiamıza yönelik hakaret içeren. Serdar Ortaç ile Beşiktaş arasında küfür krizi.

Siyah-Beyazlılar açıklamada Serdar Ortaçın ismini bile anmadı. SERDAR ORTAÇ BEŞİKTAŞTAN ÖZÜR DİLEDİ. Bu şarkıyı Adana için söylüyoruz deyip mekandakileri dansa davet etti.

Bunun üzerine Serdar Ortaç hangi takımlı Beşiktaş için neler söyledi. Beşiktaş Kulübü Serdar Ortaçın bir organizasyonda Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede kullandığı ifadelerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Beşiktaş kulübü bu görüntüler üzerine harekete geçti.

Ünlü popçu konserinde Siyah-Beyazlı kulübe yönelik ettiği küfür ve yaptığı el hareketlerinin sosyal medyaya düşmesiyle başını derde soktu. Beşiktaş Adanada düzenlenen bir organizasyonda hakaret içerikli ifadeler kullanan sanatçı Serdar Ortaç hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını deklare etti. Serdar Ortaçtan Beşiktaş açıklaması.

Bir organizasyon sırasında Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı SO. Beşiktaş Serdar Ortaçın adını anmadan sert bir açıklama yaptı. Beşiktaş Klübü tarafından hakkında dava açılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç konserinde Beşiktaş ile ilgili sarfettiği skandal sözler hakkında ilk kez konuştu.

Pişmanlığını dile getiren sanatçı tüm Beşiktaş camiasından özür diledi. MAGAZİN 23092021 1720 Ezgi Kılıç. Sahne aldığı mekanda Adanalıları kutlayan Ortaç kutlama esnasında argo ifadeler kullandı.

Serdar Ortaç ifade verecek. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamalada şu ifadelere yer verildi. Siyah-Beyazlı kulüp konserinde Beşiktaşa küfreden şarkıcı Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlattı.

Beşiktaşın Adana Demirspor ile oynadığı maçın bitmesinin ardından sahnede şarkısını yarıda kesen Serdar Ortaç yaptığı hareketler ve söylediği sözlerle Beşiktaş. Ünlü şarkıcı bir ara şarkısını keserek bir konuşma yaptı. Beşiktaş Kulübü bir etkinlik sırasında 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçıyla ilgili yorumda bulunan Serdar Ortaç hakkında hukuki işlem başlatıldığını açıkladı.

Beşiktaştan meydana getirilen açıklamada Bir organizasyon esnasında Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları sebebiyle müzisyen SO. Beşiktaş Kulübü şarkıcı Serdar Ortaçın Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Ünlü popçu Serdar Ortaç Adana Demirin 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maçın ardından sahne aldığı mekanda.

24 Eylül 2021 0726 tarihinde eklendi. Siyah-Beyazlı kulüp sahne aldığı mekanda Beşiktaş hakkında argo ifade kullanan ve el. Serdar Ortaçın Adanada sahne aldığı mekanda Beşiktaş için söylediği sözler tepkiye neden oldu.

Serdar Ortaç Beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Serdar Ortaça büyük tepki. Beşiktaş Kulübü Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulundu.

23 Eylül 2021 1736 Beşiktaş Kulübü de sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklama ile hukuki süreç başlattıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı. Ünlü popçu Serdar Ortaç Adana Demirin 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maç sonrası taraftarları kızdıracak harekette bulundu.


Hbfie8s3ft6sxm


Eyd9lg Mwwo57m


Dslstjj3qljlum


U2tc0p6wsy0tam


V0dkqigpszddnm


Vq513jj4exjosm


W1pdkj7dnbi8pm


Brnu6row6s Hqm


M5yytxi3acdypm


Q8ky 6fruhzhzm


0 Suiaeb2yoc6m


L Pz3je4rrvzam


Borxhzodtc1nom


Tngcsrxwt7ptim


L1rpz2ktrkxbdm


Bvno51onfp6etm


M5yytxi3acdypm


K3vyfrzfojte M


Ndz866x7fyq5om

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here